Українці, як нація, мають усвідомити, що більшість проблем, які примушують нас страждати та виникають навколо нас, йдуть від нас самих. Саме усвідомлення цього має допомогти виправити стан українського суспільства. Про це розповів Олесь Доній, журналіст, політик, громадський діяч в програмі Олексія Толкачова «БДСМ» на Youtube.

Ведучий поставив питання політику Олесю Донію, що особисто йому завдає болю і примушує страждати в Україні.

«Стан українського суспільства та стан української нації, тому що я розумію, що всі проблеми, які навколо нас – йдуть від нас самих», - відповів політик.

Ведучий спитав політика, чи є хтось конкретний в Україні кого б йому хотілось покарати.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Зараз йде розслідування по «Харківським угодам» і мене при голосуванні щодо цих угод тримали п’ять регіоналів, а шостий бив зверху, та я не міг чинити опір, тому що тільки зробив операцію. Чи хочу я для них справедливого покарання? Звичайно, хочу. У кожної людини є персональні недруги», - розповів політик.

Доній акцентував, що в Україні є більш важливі проблеми, хочу підкреслити, що це проблеми всередині нас. Всередині нас є набагато глибші проблеми - це заздрість, ревнощі, агресія, безкультур’я, лінощі. І якщо ми не усвідомимо, що їх треба поборювати, то вони поборють нас.

«Всі проблеми України складаються з українців і на даний момент, якщо українці не будуть хотіти працювати над собою, то нічого не світитиме нації, країні, державі. Відстань від успішних країн Європи тільки збільшуватиметься, тому основна проблема – це ми самі», - резюмував політик.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв, що карантин змусив українців відмовитися від найважливішого: на чому економлять люди заради виживання.

Також раніше Знай.ua писав, що Добкін назвав Велике будівництво генеральним прибиранням.