Український журналіст Дмитро Гордон посперечався з ведучим програми «On target», капітаном першого рангу ВМС США у відставці Гарі Табахом про війну на сході України.

Табах запитав у Гордона, чи відпустить він сина на війну, якщо в Україні буде призов.

«Якщо тут буде призов і буде ось так – я сам піду. А якщо піду сам – то і його відпущу», - відповів журналіст.

«Але тепер ось закрийте очі і уявіть, що вашого сина привозять в труні назад з АТО. Ви тоді теж будете думати, що це просто випадковість, що Байден подзвонив Путіну і почалася ескалація, що почалися там обстріли після того, як він його назвав вбивцею?», - запитав ведучий.

Гордон категорично не погодився з точкою зору Табаха, що Байден частково винен в тому, що Путін розв'язав війну на Донбасі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

«У тому, що Путін стріляє, винен Путін. Я не хочу чути, під впливом чого він стріляє. Він агресор», - коротко сказав журналіст і звинуватив Табаха в маніпуляції і вигороджуванні Путіна.

«Це не так. Коли ви ще служили в радянській армії, я вже бігав з автоматом, намагався воювати проти вас, тому що я вважав, що це імперія зла. Коли я сюди в 2014 році приїхав... Це тому що я розумів, що другий Гітлер піднімає голову в Україні і вважав, що я можу щось зробити, щоб його вбити», - заявив капітан першого рангу ВМС США у відставці.

У відповідь на це Гордон запитав у Табаха, чи подобається йому Путін.

«Ні! Як він мені подобається? Це другий Гітлер, як він може мені подобається? Мені взагалі люди, які мали справу з КДБ, ніколи не подобаються», - відповів він.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Бортник заявив, що суспільство втомилося від політики.

Також Знай.uа повідомляв, що Карасьов висунув свої припущення, чому Байден не дзвонить Зеленському.