Розмови про дострокові парламентські вибори йдуть вже давно, але поки залишаються тільки розмовами. Але якщо перевибори все-таки будуть, то кому вони принесуть перемогу, а кому крах?

Це питання в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розглядає політичний оглядач, експерт Українського інституту політики Руслан Бізяєв.

«Після перевиборів у Верховній Раді буде зовсім інша картина. Нинішні рейтинги «Слуги народу» не дозволяють цій партії взяти більш як 20-23%. Так що їм перевибори невигідні, але вони невигідні й «Батьківщині». І мажоритарники пролітають, як фанера над Парижем», - вважає експерт.

На його думку, «Голос» в цьому випадку взагалі йде в політичне небуття, як і ряд інших партій, за винятком трьох найбільш значних політичних сил.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Тимошенко на виборах якщо і візьме більше, то ненабагато - та й то не факт. Їй якраз вигідно, щоб все залишалося, як зараз. У нинішніх умовах цінність маленької фракції неймовірно зростає. А ось ОПЗЖ і «Європейська солідарність» справді можуть качнути ситуацію», - вважає Руслан Бізяєв.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він розповідав, як Німеччина в ході Другої Світової війни замінила нафту вугіллям.

Також він вказав на походження німецької військової теорії бліцкригу.