Журналіст Дмитро Гордон зізнався, що його улюбленим учителем є саме життя, і він не перестає вчитися. Таким чином, він сьогоднішній - набагато розумніший і мудріший за себе вчорашнього.

Про це він сказав в ефірі програми “On Target” з капітаном Гарі Табахом.

"У Валерія Леонтьєва була пісня колись, там такі слова: “І немає мудріше педагога, ніж наше власне життя". Життя учитель. І люди, яких зустріли в житті - вчителі. І у кожного щось береш. І необов'язково він повинен бути видатною людиною", - сказав Дмитро Гордон.

Він зазначив, що колись у Льва Толстого запитали, коли він стояв і дивився на ворону - що він робить. Він відповів, що вчиться у неї, оскільки ворона розгрібає лапами землю і вчить його роботою.

"Вчитися можна всьому. І я вчитися не перестаю. Я абсолютно розумію, що я сьогоднішній - набагато розумніший і мудріший за себе вчорашнього, але в порівнянні з собою завтрашнім - взагалі ніхто", - додав Гордон.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За його словами, на інтерв'ю до нього приходять різні люди, і грандіозні, і ті, про інтерв'ю з якими він шкодує.

"Я ніколи не говорю про себе в даному випадку, тому що, а чого б я коштував без співрозмовника", - зазначив журналіст.

Як повідомляв Знай.ua, Бортник заявив, що суспільство втомилося від політики.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Яцунь заявив, що у нас в суспільстві вже років тридцять відбувається нівелювання статусу вчителя.