За словами Дмитра Козака, заступника голови адміністрації президента Росії, розгортання воєнних дій на Донбасі покладе початок кінця України.

Прокоментував цю заяву у програмі «Що далі» на каналі «Знай24» Олег Старіков, експерт з питань сектора оборони і безпеки, а також назвав її загрозою та пояснив, про що в ній йдеться.

Гість програми не бачить для України позитивного виходу із ситуації з Донбасом, якщо конфлікт й далі буде розвиватися так, як зараз - із вогнем та обстрілами. Зокрема, російські війська забезпечені найновішою зброєю та вже готові до рішучих дій.

«Вони спочатку не завдаватимуть ударів, вони просто введуть туди так званий третій армійський корпус», - розповідає Старіков.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Йдеться також про підтримку з боку РФ бунтівників самопроголошених республік. Ці дії спрямовані передусім на те, аби зашкодити українським військовим. Отже,у заяві Козака, вважає Старіков, криється справжня загроза.

Нагадаємо, Бізяєв розповів, чи вплинуть на ситуацію на Донбасі поставки газу з Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що на Донбасі окупанти вдарили по мирних жителях, тисячі людей залишилися без води.