Юрист, адвокат, юридичний кризовий менеджер Євген Лосовський у програмі Мирослави Бобровської «Хід королеви» заявив, що в Україні треба було залишити хоча б невелику кількість ядерної зброї.

«Ми підписали, назвемо так, вирок з відкладальними умовами. Тобто він не настав відразу, він настав потім – тобто зараз. Справа не в кількості. Наявність хоча б невеликого ядерного потенціалу гарантувала б нам на все життя і на всю історію відсутність будь-яких агресивних дій з боку будь-якої держави», - говорить юрист.

За його словами, ракетоносії згодом застарівають, але Україна мала можливості покращувати засоби доставки, враховуючи нашу серйозну промисловість.

Лосовський стверджує, що в Україні треба було залишити невелику кількість ядерної зброї.

«Ключова фраза – ми знищили все. Це про що говорить? Захід прекрасно розумів, що чим більше буде незалежна Україна, тим більше для них будуть непередбачувані її наслідки», - сказав він.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наприклад, Польща на той момент перебувала у вкрай також важкому стані, підкреслює адвокат.

«По суті, ми з вами як Україна знаходилися в даному регіоні як одна з найбільших промислових країн з серйозним ядерним потенціалом, який міг впливати на геополітику взагалі в цілому в даному регіоні. Аж і на геополітику, пов'язану з низкою європейських держав. Бо повага народжується аж ніяк не через те, що ви когось любите. Повага народжується тільки тоді, коли ви розумієте, що на будь-яку агресивну дію ви отримаєте по щоці. Ось тоді це те, що ми можемо називати стабільністю», - підсумував Лосовський.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Мусієнко розповів, які обіцянки Німеччина і Франція не виконала для України.

Також Знай.uа повідомляв, що Євген Комаровський назвав Україну слаборозвиненою.