Російсько-українська війна на Донбасі так чи інакше стала чинником світової політики. Чи може вона сприяти створенню нових альянсів?

Свою думку з цього приводу в програмі «Хід Королеви» висловлює юрист, адвокат і юридичний ризик-менеджер Євген Лосовський.

«Світова мапа - це та ж мапа України, де різні групи борються за вплив. У когось рейдери щось віджимають, хтось використовує інші можливості, а хтось сподівається на Генеральну прокуратуру, яка допоможе повернути майно. Ось вони й бігають по судах. При цьому правова позиція у них бездоганна, але кінцевий результат який? У вас щось забрали, бандитів не знайшли. В результаті ти правий, ти чесний, але ти без нічого», - говорить гість програми.

Сьогодні, на його думку, потрібно чітко розуміти: фінансово-економічні інтереси Російської Федерації, Франції, Німеччині заточені на дуже серйозні багатомільярдні контракти. І справа не тільки в «Північному потоці-2».

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Нас начебто підтримують США, але там українцеві з 90-відсотковою ймовірністю відмовлять у візі. За впливом ми не можемо конкурувати з більшістю країн Європи. Я думаю, як партнер ми можемо бути цікаві Європі з точки зору дотримання права, але це слабо пов'язане з якимись предметними кроками», - вважає Євген Лосовський.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, стало відомо про прибуття американських військових кораблів у Чорне море.

А Дмитро Гордон закликав США позбавити Росію технологій.