У Сполучених Штатів Америки є арсенал важелів впливу, щоб позбавити Росію спокійного життя через Україну. Зокрема, потрібно позбавити їх технологій.

Про це сказав журналіст Дмитро Гордон в ефірі програми “On Target” з капітаном Гарі Табахом.

"Я з вами зіграю в гру. У мене мій стакан, і у вас ваш стакан. Я ваш стакан забрав. Він тепер мій. У вас є важелі, щоб позбавити мене спокійного життя. Знаєте які? Купа, цілий арсенал. Я, наприклад, хочу, ось я - Росія, я хочу отримувати західні технології. Я без них не можу. Народ збунтується. Тому що я сам технології не виробляю. Не можу. Хочу за нафтодолари, які ви мені і платите, купувати ваші ж технології. Я бензоколонка, я вам нафту продаю. Ви повинні позбавити мене технологій для початку розмови", - сказав Дмитро Гордон.

Він зазначив, що це повинен був зробити президент США Барак Обама, або Джо Байден, але вони не зробили цього.

"Я сподіваюся на Байдена більше, ніж я сподівався на Трампа. Тому що Байден розуміє проблематику. Трамп взагалі - йому Україна до одного місця", - додав Гордон.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Марко Міхкельсон прокоментував відносини між Росією і США: війна або перепалка.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Мусієнко назвав ймовірних союзників України в питанні деокупацію АР Крим.