Заяви президента Російської Федерації Володимира Путіна і президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена не грають значної ролі і не матимуть серйозних наслідків.

Про це сказав естонський політичний діяч Марко Міхкельсон в програмі “Суб’єктивно з Янікою Мерило”.

Марко Міхкельсон зазначив, що заяви Джо Байдена на рахунок того, що Володимир Путін вбивця - не грають значної ролі і серйозних наслідків не матимуть.

"Більше грає все-таки те, де причина взагалі погіршення відносин між Росією і США, і Росією і Заходом. І тут знову - війна в Україні. Росія, яка втручається у внутрішні справи інших країн, особливо звичайно вибори в Штатах в 2020 році. Краще мене знають в Україні, як Україна пов'язана з усіма цими справами теж. І тому ті слова, які були висловлені - Байден же все-таки не брехав, я думаю, що він говорив як є справи", - сказав Марко Міхкельсон.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він зазначив, що те, що відносини між США і Росією зараз напружені - не приносить нікому користі.

"У той же час, я думаю, що і в Москві повинні все-таки зрозуміти, що така агресивна зовнішня політика в сторону Західних країн - це тупиковий шлях", - додав Міхкельсон.

Як повідомляв Знай.ua, Бобровська прокоментувала конфлікт між Байденом і Путіним: "Тривожний дзвіночок".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Куса заявив, що для США ключовий момент - щоб Росія не зближалася з Китаєм.