Блогер Мирослава Бобровська в програмі «А як насправді» прокоментувала те, що відбувається між Америкою і Росією після заяви Байдена в інтерв'ю каналу АВС про те, що Путін - вбивця.

«Жодна заява не робиться просто так. Це їхні політичні ігри і меседжі один одному, а також союзникам і громадськості», - заявила Бобровська.

Вона нагадала, що Путін дав відповідь Байдену, яка багатьом видалася жартівливою або несерйозною. Однак блогер відзначає, що насправді Путін під своєю посмішкою і гумором завжди робить конкретний і серйозний посил.

«При цьому, віце-спікер Ради Федерації РФ Костянтин Косачов заявив, що це буде не останнім кроком у відповідь на слова Байдена, в разі якщо не буде роз'яснень і вибачень з американської сторони за неприйнятні слова президента США Джо Байдена про президента Путіна», - розповіла Бобровська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Блогер зазначила, що Америка продовжує гнути свою лінію. Прес-секретар Білого дому Джен Псакі відмовилася коментувати відповідь Байдена і тільки заявила, що їй нічого додати. У продовження заочного спілкування Путін запропонував Байдену провести розмову в прямому ефірі, але Білий дім відмовився від цієї пропозиції.

«І здавалося б, ну сваряться хлопчаки між собою, але, насправді, це дуже тривожний дзвіночок, друзі! Між Росією і США завжди були напружені стосунки, але за всю їх історію ніколи таких заяв не було. Звичайно, Росія такого не прощає», - заявила Бобровська.

Як повідомляв Знай.ua, Бортнік висловився з приводу заяви Байдена: «Сигнал російським елітам про те, що Путін токсичний».

Раніше Бобровська заявила, що наші сусіди серйозно закріпили свої позиції на Заході України.