Політичний оглядач, експерт Українського інституту політики Руслан Бізяєв у своїй програмі «Развилка» відповів на питання, чи буде питання Донбасу вирішене тільки після відходу Путіна.

«Час не на нашому боці, тому що ситуація, яка динамічно розвивається, врешті-решт поставить питання не тільки про Донбас і Крим, поставить питання про те, наскільки взагалі Україна – це успішний проект», - говорить експерт.

Він прогнозує, що Володимир Путін буде президентом Росії до 2029 року.

«Ось хто його змінить – це друге питання. І тут дуже важливе питання, ще раз повторюся, давайте все не замикати на особистості Путіна. Путін – це глава політбюро. Ось яка буде концепція політичних еліт Росії на найближче десятиліття – від цього і буде залежати, як буде вирішене питання з Донбасом і Кримом», - стверджує Бізяєв.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Експерт зазначив, що питання приналежності Криму всередині Росії взагалі не обговорюється – це кримінальна стаття – так само, як і в Україні.

«Чи зможуть нові російські еліти переосмислити цю ситуацію? Чи зможуть вони зрозуміти, що без вирішення цього питання ніколи не вийде повернення до старого? У мене поки немає відповіді на це питання», - сказав він.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Мусієнко розповів, які обіцянки Німеччина і Франція не виконала для України.

Також Знай.uа повідомляв, що Євген Комаровський назвав Україну слаборозвиненою.