Політичний консультант Сергій Биков вважає, що в Україні необхідно ухвалити закон про іноземних агентів.

Про це він заявив у програмі Дмитра Снєгирьова «Политика наизнанку».

На його думку, якщо по телебаченню виступає громадський діяч, біля його ім’я та прізвища необхідно вказувати джерела фінансування.

«Що це за професія – активіст? Активіст – це не професія, так само як «хороший парень». Різні громадські організації, спікери… Щоб була плашка «фінансується тією державою, фінансується іншою державою». І про це ж громадські організації мають звітувати, звідки вони беруть гроші. Якщо вони виграють гранти – це супер, це класно, але це дає привід вважати їх агентами впливу. Я вважаю, що це необхідно зробити. І необхідно було зробити ще давно», - сказав експерт.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Биков зазначив, що у США Russia Today виходить з позначкою, що ця телекомпанія фінансується урядом Російської Федерації, і так само необхідно зробити в Україні.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Мусієнко розповів, які обіцянки Німеччина і Франція не виконала для України.

Також Знай.uа повідомляв, що Євген Комаровський назвав Україну слаборозвиненою.