Політичний оглядач, експерт Українського інституту політики Руслан Бізяєв у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів про неймовірні конспірологічні теорії, на які натрапив у мережі.

Наприклад, пишуть, що Байден зробить Путіну і Сі Цзіньпіну «останнє китайське попередження» про відключення SWIFT. За словами Бізяєва, він довго сміявся з цієї теорії.

«Між Китаєм, Євросоюзом і Росією, я так розумію, існує негласна домовленість, яка випробувана на Ірані. Про те, що буде в разі, якщо будуть санкції. У кожної з цих країн є своя платіжна система. Проблема тут у чому? Якщо вони цей включать трикутник, з нього долар випадає. Скажіть, будь ласка, навіщо це власникам SWIFT? Цю версію я розглядаю як можливу, але не ключову», - говорить експерт.

Також він прокоментував конспірологічну теорію про те, що Байден і Путін домовилися розділити Україну на три частини. Бізяєв зазначив, що над цією теорією можна тільки посміятися, але не обговорювати всерйоз.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Я не бачу жодної передумови поки для цього. Отже, поки ситуація зависне. Чого очікувати? Якщо Путін з Байденом про щось домовилися щодо України, то вже в близькому майбутньому ми побачимо це «щось». Воно буде проявлятися, як завжди, в дії. Політиків судять не по тому, що вони говорять, а по тому, що вони роблять. Будуть вжиті якісь дії, будуть дані якісь непублічні сигнали, будуть дані якісь побажання, які треба буде конвертувати, очевидно, в якісь дії... І тоді ми побачимо вектор напрямку», - сказав він.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Мусієнко розповів, які обіцянки Німеччина і Франція не виконала для України.

Також Знай.uа повідомляв, що Євген Комаровський назвав Україну слаборозвиненою.