Назаров заявив, що Україна застрягла в радянській системі управління

Україна використовує радянську систему управління і їде на ній, як на тракторі, хоча хоче їхати, як на Audi.

Про це сказав експерт по Smart City технологіям Юрій Назаров у програмі “Суб’єктивно з Янікою Мерило”.

"Можна брати досвід Естонії, я вважаю, відмінний досвід, ось просто копіпаст переносити все. Теж пострадянська країна, теж була пострадянська система державного управління. Все те ж було. Пройшли цей шлях, а ми, на жаль, застрягли. Вийшли вже з радянської системи управління, хоча працюємо на ній. Тобто, ми хочемо їхати, я утрирую, на Audi, але ми їдемо на тракторі, а хочемо їхати як на Audi", - сказав Юрій Назаров.

Він зазначив, що навіть якщо на цей трактор поставити колеса, як на Audi, то він не стане Audi.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Нам треба його просто викинути і пересісти на нормальну машину. І їхати вже. Інакше, сучасний світ дуже конкурентний і йде вже конкуренція між країнами дуже серйозна. Перш за все - між містами. За що йде, за кого - за людину. Не за ресурс, а за людину. Тому що майбутнє країн - це людські ресурси", - додав експерт.

Як повідомляв Знай.ua, на інтернет і "серваки" для Мінінфраструктури в розпал пандемії піде 7,5 млн.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що на думку Бутусова, концентрація ресурсів, озброєння і кращих людей - це якісна перевага у війні.

https://www.youtube.com/watch?v=f9LCYaI6Xk8&feature=youtu.be