Український політичний діяч Андрій Іллєнко в програмі Євгена Рибчинського «Ще не вмерла» пояснив, чому закон про територіальну оборону не дійшов до парламенту.

«Політичні мотиви, напевно, зіграли. Тому що в нас є цілий ряд політиків, які власної армії інколи бояться більше, ніж ворожої армії. Я думаю, що дехто думав, що «ага, це ми тут зараз озброїмо якихось там радикалів, які потім будуть невідомо що». Звичайно, це маячня. Люди, які реально готові захищати свою країну, прекрасно розуміють і мотивовані. Звичайно ж, там треба робити певний фільтр… Але ми так само маємо цей фільтр в будь-яких інших структурах», - каже політик.

За його словами, в Україні є багато людей, які хочуть та готові захищати свою державу.

«От є конкретне місто, конкретне село, і ми знаємо, що, що б не було, як би не склалося – у нас є загін озброєний, злагоджений, в якого зброя вже є. Вони вже там, зброя ця пристріляна, вони регулярно проводять навчання. І що би не було – вони супер мотивовані. Тому що вони не просто навіть за Україну, вони конкретно за свій дім, за свою вулицю, за свою квартиру, за свій будинок. Це супермотивація. І, до речі, мотивація вирішує якщо не все, то майже все», - сказав Іллєнко.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Мусієнко розповів, які обіцянки Німеччина і Франція не виконала для України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що Євген Комаровський назвав Україну слаборозвиненою.

https://www.youtube.com/watch?v=AMv_GEPi-c4&feature=youtu.be