Що, власне, сталося з Партією Регіонів, і як зараз живеться тим політикам, які були з нею пов'язані?

Про це в програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» розповідає колишній депутат Верховної Ради Олена Бондаренко.

«Ми винні тільки в тому, що від нас втік власний лідер. Так, я була в команді, яка не впоралася з політичною кризою. Тут зіграли роль багато чинників, і не в останню чергу - наша улюблена національна «зрада». Там були різні люди. Хтось зраджував партійні інтереси заради грошей, хтось заради влади, хтось заради власної безпеки в майбутньому», - розповідає політик.

За її словами, чимало в Партії Регіонів було і звичайних конформістів, які сьогодні примикають до одних, а завтра до інших. Такі здатні продати рідну матір заради миттєвого успіху.

«Саме тому, що на березі команда не домовилася про правила гри, ми й програли», - резюмує Олена Бондаренко.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, вона заявляла, що виборці повинні нести відповідальність за те рішення, яке вони приймають на виборах.

Також Бондаренко виступила з різкою критикою на адресу колишнього кандидата в президенти України Юрія Бойка.

https://www.youtube.com/watch?v=DAsk-5TKXNM&feature=youtu.be