Політик, колишній депутат Олена Бондаренко у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» розповіла цікавий факт про виборчий процес в Україні.

«Як правило, на дільниці ходять голосувати мало не сім'ями, дуже рідко хто поодинці. І як правило, в парі чоловік-дружина завжди домінує жіноча думка. Це знають всі політтехнологи, політологи, що дружина, як правило, в середньостатистичній сім'ї дуже впливає на вибір чоловіка. Чоловік насправді навіть не заморочується, він навіть може у неї запитати: «Слухай, за кого там треба голосувати, я проголосую». Матріархат в частині голосування точно у нас є», - говорить політик.

За її словами, дуже рідко буває так, що в родині чоловік і жінка голосують за різних кандидатів.

Бондаренко заявляє, що українці повинні нести відповідальність за свій голос на виборах.

«Незнання законів не звільняє від відповідальності. Тут точно так само – незнання, за кого ти голоснув... Все одно ти будеш жити з тією владою, за яку ти голоснув. Ніхто не знімає відповідальності з виборця», - сказала екснардеп.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Чаплига заявив, що піде в президенти.

Також Знай.uа повідомляв, що Лазарєв заявив, що продаж земельних ділянок повинен контролювати народ, а не влада.

https://www.youtube.com/watch?v=DAsk-5TKXNM&feature=youtu.be