Чим важливим запам'яталася недавня зустріч українського і французького президентів?

Про це в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розповідає колишній депутат Верховної Ради, член Радикальної партії Валерія Заружко.

«Мені запам'ятався ажіотаж, який влаштували ЗМІ в ході підготовки зустрічі Зеленського і Макрона. Але насправді всі розуміли, що Франція не є учасником переговорного процесу. Розуміли, що вона не впливає на хід якихось миротворчих дій. Було ясно, що це чисто протокольна зустріч, призначена для «звіряння годинників»», - вважає Заружко.

За її словами, в суспільстві існував настрій на якийсь грандіозний прорив в ході цієї зустрічі. Очікування були, але, за словами Валерії Заружко, з цими очікуваннями ніхто не працює і працювати не буде. Людям просто дадуть цукерку: зустріч відбулася, а результати цієї зустрічі більш ніж сумнівні.

«Навіть на пресконференції за підсумками зустрічі Зеленський був без Макрона. Я не бачу в цьому нічого дивного, адже історично у Франції дуже хороші відносини з Росією», - вважає політик.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Валерія Заружко констатувала, що кожна країна переслідує свої національні інтереси.

Також вона закликала українців сподіватися тільки на власні сили.

https://www.youtube.com/watch?v=s4UjumwOSZg&feature=youtu.be