Якби вірменські генерали відступили свого часу в Карабасі, то багато солдатів сьогодні були би живі. Так заявив розвідник Роберт Погосян у програмі «On Target» з капітаном Гарі Табахом і додав, що такі дії не свідчили би про поразку.

«Це обов'язок кожного - захищати свою батьківщину», - стверджує гість програми. Говорячи ж про свою батьківщину, Нагірний Карабах, він висловлює жаль через те, що не був там підчас трагічних подій.

Сам Погосян офіцер і тому навіть гостріше відчував біль за свою націю, обов’язок і бажання поїхати туди. «Було боляче, дуже жахливо, я, можна сказати, навіть не спав ночами... Я не поїхав», - розповідає він.

У війні Вірменії з Азербайджаном гинули не лише співвітчизники Погосяна, але й солдати з іншого боку. На думку розвідника, вірменським генералам варто було відступити свого часу, адже в такому разі вдалося би вберегти найважливіше – життя безлічі солдат. «Відступати - це не здаватися. Це передислокацію робити», - зазначає він.

Нагадуємо, Погосян заявив, що на Донбасі є росіяни, які воюють за Україну.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Погосян прокоментував смерть Сергія Губанова, командира батальйону "Луганськ-1" на Донбасі.

https://www.youtube.com/watch?v=WIOc6rT7ZXA&feature=youtu.be