Українська влада з року в рік вбиває перспективи країни і надії на країну, в якій хочеться жити.

Про це сказав політтехнолог Олександр Кочетков у програмі “Романенко. Бесіди” з Юрієм Романенком.

"Те, що робить наша влада з року в рік - вона вбиває перспективи країни, надію на країну, в якій хочеться жити. Надію на щасливу, успішну... На жаль, вони вбивають країну ефективніше, ніж путінська агресія. Гірше того, коли від нас відвернуться американці в кінцевому підсумку - Росія виявиться останньою, хто дасть якихось грошей в обмін на економічні послуги. Тобто, вона досидить собі спокійно і купить залишки задешево. Ось що робить наша влада", - сказав Олександр Кочетков.

Він сказав, що раніше сподівався, що на тому економічному і освітньому базисі, а також ресурсах, які залишилися після СРСР - можна побудувати успішну країну. Або хоча б не втратити лідерство в пострадянському просторі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Незмінність принципових підходів, вона говорить про те, що ми маємо попередників. А немає ні найменшої надії, що роблячи все те ж саме, що і попередники, ти чомусь прийдеш до іншого результату. До такого ж, тільки гіршого. Прогрес, тільки гірше", - додав політтехнолог.

Як повідомляв Знай.ua, Гайдай зазначив, що якщо ти хочеш радикальних змін в країні, потрібно вчасно зрозуміти, що є перешкодою для них.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Роман Головін запевняє, що об'єднання власників землі - запорука відродження села.