Як відомо, з 2014 року Володимир Путін і офіційна Москва наполягають на тому, що російських військ на Донбасі немає - тут йде громадянська війна між самими українцями. До чого може привести подібна позиція?

Свою думку у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» висловлює голова ГО «Захист і допомога» і партії «Сила нації» Андрій Пелюховський.

«На жаль для Путіна, він занадто давно не знає проблематики простих людей. Він занадто давно у владі. У чому помилка політиків - і українських, і російських, і будь-яких? Політики міркують про проблеми народу з вікон високих кабінетів, в дорогих автомобілях, за столами дорогих ресторанів. Вони не знають, що люди їх вже не чують. У них немає правильної риторики щодо народу», - каже Пелюховськиій.

Тому, вважає він, той же Путін давно вже знаходиться в омані. І якщо негайно не зробити якісь кроки, щоб врегулювати конфлікт, він може привести до страшних і непоправних наслідків. І в Росії, і в Україні оточення керівника країни залежить і від олігархів, і від закордонних сил.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Андрій Пелюховський зажадав розслідувати діяльність Міністерства оборони України.

А політолог Руслан Бізяєв прокоментував чергове послання Путіна.