Найбільшою поразкою української дипломатії є те, що вона допустила військові дії і застосування армії в 2014 році.

Про це сказав підприємець Олександр Чалий в ефірі програми “Конституційна кухня” з Геннадієм Друзенком.

“Одна з найбільших поразок української дипломатії, що ми допустили військові дії і застосування армії в 2014 році. Якщо мова йде про пошуки формули миру, пошук формули безпеки України, яка базується не на конфронтації, а на формулі загальноєвропейської згоди, стратегічної тверезості - я в будь-яких формах готовий допомогти”, - сказав Олександр Чалий.

Він зазначив, що в 2014 році його звали повернутись на службу переговорником-міжнародником, однак він бачив, що стратегічна мета команди веде до конфлікту і війни, і тому відмовився.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

“Якщо ситуація стратегічна зміниться і буде реальний запит на реальну формулу, я навіть не кажу миру - реальну формулу стійкого примирення, чи формулу стійкого співіснування в інтересах нашої держави - я думаю, ви і я - ми будемо готові зробити все можливе, щоб допомогти українській державі”, - додав Чалий.

Як повідомляв Знай.ua, Омелян заявив, що українські міністри повинні відповідати за кадри, яких вони призначають.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Таран закликав українських політиків об’єднатися та знайти союзників у конфлікті з РФ.