Чому Путін залишається при владі в Росії ось уже третій десяток років? Чи зіграло тут якусь роль захоплення Криму?

Свою думку з цього приводу в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює мислитель, громадський діяч, філософ, футуролог, юрист Олексій Толкачов.

«Для психічно незрілих людей манія величі є заколисуванням, добротою. І за цю доброту вони тримаються. Путін насправді виявився не просто президентом, а символом Росії. Недарма його там обожнюють і вже малюють ікони з Путіним. Недарма він так довго залишається при владі. Путін страждає тим же комплексом неповноцінності, що і вся Росія. Недарма фотографам заборонено знімати Путіна поряд з іншими лідерами, щоб не було видно його малий зріст», - вважає гість програми.

На його думку, Путін виявився квінтесенцією російського комплексу меншовартості.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Тому йому так важливо відновлення Радянського Союзу, відновлення імперських амбіцій. Йому потрібно, щоб Лукашенко поруч з ним сидів, скоротившись. А сам він виглядав не просто як цар - скоріше, як браток в ресторані 1990-х років. Насправді це дуже смішно. Потрібно розуміти, що кількість людей, які мислять тверезо і втомилися від нинішньої ситуації, в Росії зростає. Я підозрюю, що якби у 2014 році відбулася повномасштабна війна між Україною і Росією, то психічне дозрівання росіян відбулося б швидше», - припускає Олексій Толкачов.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він відзначав, що Зеленський ще може ефективно використовувати залишок свого президентського терміну.

Також Толкачов висловив думку, що дії українського керівництва в умовах пандемії принесли більше шкоди, ніж вона сама.