Гроші доларової у 2020 році мільйонерки Юлії Тимошенко її донька Євгенія Тимошенко вирішила вкласти у майнінг криптовалюти задля більшого прибутку. Деталі цієї ситуації повідомив телеграм-канал «Блискавка».

Згідно з розслідуванням 24 каналу, Юлії Тимошенко у результаті судового розгляду виплатили 5,5 мільйонів доларів, задекларованих як компенсація за політичні репресії, що їй довелося пережити за президентства Януковича у 2011-2014 роках. Виплату здійснила Skadden, юридична компанія, що раніше доводила провину Тимошенку у газових махінаціях та заперечувала будь-які політичні репресії щодо неї.

Можна зробити висновок, що Янукович винайняв Skadden свого часу. Що цікаво, Пола Манафорта, консультанта, що й порекомендував колишньому президенту України цю компанію, самого не минула доля потрапити за ґрати через того ж таки Януковича.

Працюючи на нього, юридична компанія насправді порушувала закони про іноземне лобіювання. Аби цю справу не розглядали далі та про неї забули, Skadden заплатила у 2019 році Міністерству юстиції Сполучених Штатів 4,6 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Юлія Тимошенко взяла гору у цій справі, їй виплатили значні кошти як компенсацію. Але ці 100 мільйонів гривень її донька використала для збагачення: Євгенія Тимошенко вклалася у «Eliovp BVBA», бельгійську крипто-майнінгову компанію.

Нагадуємо, Євгенія Тимошенко вклала круглу суму в майнінг.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, навіщо Юлія Тимошенко віддала доньці Євгенії 112 млн.