2010 рік багато чого радикально змінив в житті України. Здавалося, тепер вся країна належить Януковичу та регіоналам.

Про це у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» розповідає політолог, історик, директор Інституту української політики Кость Бондаренко.

«Лідерам Партії Регіонів могло здаватися, що вони прийшли до влади назавжди, але вголос вони цього не говорили. Подібне міг говорити тільки якийсь не дуже розумний партійний функціонер. Але в ПР існували внутрішні проблеми, і на них вказували досить часто. У 2013 році на зборах партійного активу західних областей в Рівненській області відкрито обговорювали внутрішньопартійну кризу», - каже історик.

У той час, за його словами, багато в цій партії бачили загрозу з боку тодішнього члена уряду Петра Порошенка. Вважали, що він може в майбутньому створити для регіоналів серйозну проблему.

«Борис Колесніков був всередині Партії Регіонів дуже незручною людиною. Адже він був одним з небагатьох людей, яким дозволяли говорити правду. Так, у нього був конфлікт з Льовочкіним - але у кого його не було? Льовочкін з натури гравець, а всі люди для нього - фігури», - розповідає Кость Бондаренко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він назвав причини початку тарифного Майдану.

Також Бондаренко розповів про відносини між Віктором Януковичем і Миколою Азаровим.