У своєму блозі «Tomenko online» політик Микола Томенко приділив увагу Іллі Киві, доволі суперечливій фігурі в українському політичному середовищі.

Ведучий нагадує про минуле Киви, що залишається за лаштунками його політичної кар’єри: це судовий вирок за хабарництво 2013 року, який, щоправда, пізніше скасували.

«Людина, яка отримувала вирок за хабарництво, у 2014 році починає нове “світле” життя», - розповідає Томенко. Подальша кар’єра цього політика повна почесних нагород та призначень. Наприклад, він отримав орден від колишнього президента України, Петра Порошенка, а від Авакова – два пістолети. Серед посад можна згадати те, як йому випало бути, наприклад, і радником міністра внутрішніх справ, і очільником профспілки МВС. Це й так не повний список, але зараз, повідомляє Томенко, Киві світить звання кандидата наук.

«Коли його нагороджували орденами та пістолетами, ніхто не знав біографію та інтелектуальний рівень цього чоловіка?», - запитує ведучий. Так, вже кілька років Кива будує свою кар’єру стрімко вгору і зараз дійшов до наукових звань.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шукаючи причини такого успіху Киви, Томенко знаходить їх в оточенні політика. Йому вдавалося привернути до себе увагу дійсно впливових людей, хоч і сам він не відповідає цьому рівню. Мовляв, це лише галас, а не реальний вплив.

Нагадуємо, Микола Томенко показав Закони, які зникають в Україні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Томенко розповів про незбіжність поглядів Киви з темою дисертації.