Росія перекинула до українських кордонів всього 8 тис. осіб з технікою, при цьому, 100 тис. осіб стоять біля кордонів постійно.

Про це сказав військовий експерт Олег Старіков в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

"Що реально відбувається, пояснюю. Російська Федерація з 2015 року почала зміцнювати військову інфраструктуру навколо кордону України... Ось ці межі північно-східні - вони почали формувати 20-у армію з центром у Воронежі, а на півдні вони сформували восьму армію з центром в Ростові-на-Дону", - сказав Олег Старіков.

Він зазначив, що Білорусь досі не дала Російській Федерації поставити свої війська на кордоні з Україною, а там 1084 кілометри кордону.

За його словами, в 8 армії 70 тис. осіб, а в 20 армії - 20-30 тис. осіб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще

"Дві бригади, дійсно, по 4 тис. осіб - вони перекинули на північ і в Крим під час навчань. Всього вони перекинули 8 тис. осіб з технікою. Тому, ось ці розмови, що вони збираються - вони там стоять постійно. У них пункти постійної дислокації. Інша справа - якість цих військ... Там в армії, так би мовити, "чмошники" - не знають, куди подіти їх, ось вони там і бовтаються. Тому, вішають нашим громадянам на вуха локшину, наші громадяни бояться", - додав Старіков.

Він зазначив, що це робиться для того, щоб не обговорювалися серйозні питання.

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Наєв в ефірі "Право на владу" дав розклад по військах агресора в Криму.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Руслан Бортник пояснив, чому переговори про мир неефективні.