Своїм голосуванням у Верховній Раді і утиском Олександра Лукашенка Україна підіграла планам РФ загнати Білорусь під себе.

Про це сказав юрист Євгеній Шевченко у програмі “Сніжна лавина” зі Сніжаною Єгоровою.

Євген Шевченко зазначив, що Олександр Лукашенко сам впорався з тими проблемами, які виникли в Білорусі, і Росія йому не допомагала.

"А що йому Росія допомогла, в чому? Мені здається, що Росія якраз і підіграє БЧБшникам. А ми, Україна, в парламенті підіграли Росії. Загнали Лукашенко туди, куди Росія хотіла його загнати. Під себе... Коли я це сказав, то Олександр Григорович Лукашенко сказав: "Все ти правильно сказав", - додав Шевченко.

За його словами, він в парламенті заявляв про те, що своїм голосуванням Верховна Рада заганяє Білорусь під Росію.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"Мені Лукашенко сказав ще одну річ, що ти не повинен бути жадібним, тому що жадібна людина в політиці - це катастрофа. Це країна не буде розвиватися. І друге - ти повинен вміти прощати. Навіть ворогів своїх", - сказав Шевченко.

Як повідомляв Знай.ua, Снєгирьов розповів, у якому зараз стані відносини України з Білоруссю.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що нардеп зазначив, що Україна знову відновила імпорт російського струму через Білорусі.