Про причини свого візиту в Мінськ на зустріч із президентом Лукашенком розповів у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» Євген Шевченко, народний депутат України IX скликання.

Гість програми пояснює свій візит у Мінськ захистом інтересів українців, що вибирають його партію. Водночас зусібіч можна почути звинувачення у бік Шевченка за те, що той наважився на такий крок. Мовляв, він не президент, а всього лише депутат.

У своєму інтерв’ю Шевченко відповідно звертається з поясненнями до всіх тих, хто засуджує його за зустріч із президентом Білорусі. «Право спілкування з президентами інших країн, з депутатами інших країн, з міністрами у мене є», - стверджує Шевченко, посилаючись на статтю 17 закону України «Про статус народного депутата».

Окрім цього, депутат підкреслює, що від зустрічей такої висоти не відмовляються, мовляв, Лукашенко його запросив сам. «Тому що я пішов проти течії “соросят” і підтримав Лукашенка, державність Лукашенка...», - пояснює Шевченко. Принагідно він згадує, з чого все почалося: з того, як депутат зайшов до парламенту з білоруським прапором у 2020 році.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, Шевченко пояснив свою витівку з привітанням у Верховній раді.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Загородній порадив «Слугам народу» виключати скандальних і зашкварних депутатів.