Народний депутат України IX скликання Євген Шевченко у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» розповів, як ставиться до маршу на честь «Галичина», який днями пройшов у Києві.

«Я вкрай негативно ставлюся. У мене навіть немає слів, щоб висловити те, що відбувається. Я вважаю, що це слабкість влади, виконавчої гілки влади в першу чергу, правоохоронних органів...», - обурився нардеп.

Також Шевченко прокоментував своє недавнє привітання з 9 Травня – Днем Перемоги – з трибуни Верховної Ради. За його словами, він привітав колег заздалегідь, тому що наступного разу вони зберуться на засідання тільки 12 числа.

«Ми підкреслили, що ті люди, які вийшли до трибуни, вітають і святкують 9 Травня, ну ніяк не 8. Я взагалі вважаю, що на двох стільцях не всидиш», - заявив народний депутат.

Раніше народний обранець Євген Шевченко вже заслужив досить скандальну славу припхавшись до Білорусі на зустріч з нелегітимним президентом Олександром Лукашенком. Натомість, фракція "Слуги народу" не виключила нардепа, але деякі депутати заявли, що їм соромно перед людьми за ганебні витівки таких обранців, як Микола Тищенко та Євген Шевченко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також Дмитро Разумков підкреслив, що поїздка до Білорусі – це власна ініціатива Євгена Шевченка і на той час він перебував у відпустці.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Старіков пояснив, чому не бачить можливості зустрічі президентів України і РФ відбутися.

Також Знай.uа повідомляв, що Чаплига розповів про державні символи як інструмент популізму.