Верховна Рада проголосувала за ключову поправку до Закону «Про ринок землі», тим самим відкрила доступ для іноземців до нашого ринку землі. Про це заявив голова ГО «Захист і допомога», голова партії «Сила нації» Андрій Пелюховський у програмі українського політолога Руслана Бізяєва «Культ Особистості» на Youtube.

«Ця поправка була проголосована і я не розумів, чому там аплодували, якщо першого липня буде відкрито ринок землі - це буде трагедія і початок швидкого кінця України. Моя думка, що наша земля не належить українцям, вона у нас в оренді перед нашими нащадками, яку з покоління в покоління ми повинні передавати», - підкреслив він.

Пелюховський сказав, що йому дуже прикро, коли українці не дають повну оцінку тому, що таке українська земля, а це 25% запасів світового чорнозему. За його словами, українська земля - ​​це чудовий майданчик для виробництва продуктів харчування, а це найнеобхідніше для забезпечення життєдіяльності людини.

«Українська земля це не тільки чорнозем, а ще й 20% світового запасу титану, можна ще багато перераховувати про запаси нафти, газу, золота. Наша земля дуже багата на корисні копалини, тобто порушується 13 стаття Конституції «природні ресурси належать українському народові» - ця стаття не працює», - розповів він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пелюховський резюмував, що в Україні справжньої опозиції, яка б дійсно захищала інтереси держави і українського народу, просто немає.

«Всі опозиціонери це колишні можновладці, це якась чехарда у владі. Сьогодні вони влада, а завтра опозиція і навпаки, на манежі все ті ж. Тому за законами, які були прийняті за останні 20 років, можна чітко відстежити, у кого який бізнес», - додав він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв, що підвищення податків не легалізує ринок землі, а зажене його ще далі у "тінь".