Наступна поїздка в Білорусь народного депутата і юриста Євгена Шевченка буде пов'язана з порятунком здоров'я громадян України.

Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24".

Євген Шевченко розповів, якою буде мета наступної поїздки в Білорусь в червні.

"Це буде пов'язано з порятунком здоров'я громадян України... У мене є паралелі взаємин з певними депутатами. Тобто, на своєму рівні з Білоруссю, які є авторитетними там, впливовими. Скажімо так, це такі люди, які пов'язані близько дуже з Лукашенком. Цього мені достатньо, щоб взаємодіяти. Коли йде питання стратегічне, серйозне - звичайно, я піду до Лукашенка", - сказав Шевченко.

Він зазначив, що в Білорусі були розробки вакцини, яка здатна в комплексі з хіміотерапією перемогти рак у онкохворих жінок. Вакцина показала результат щодо метастазів. Але мета поїздки буде стосуватися не цього.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, одіозний нардеп Шевченко розповів, коли знову зустрінеться Лукашенко: "Планую в червні".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що на білоруських кордонах почнуть збирати "данину" за в'їзд в Україну: в усьому винен вірус.