Одіозний народний депутат України Євген Шевченко в програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, коли планує здійснити наступну поїздку до президента Білорусі Олександра Лукашенка.

«Планую в червні... У нас є один кейс дуже важливий. Цей кейс буде пов'язаний з допомогою громадянам України, які перебувають в Білорусі. Тому доведеться поїхати і дещо обговорити», - сказав нардеп.

За його словами, більшість народних депутатів підтримали його після минулої зустрічі з Лукашенком.

«Відсотків 70 усіх колег парламенту в кулуарах мені сказали: «класно, молодець», потиснули руку, «так тримати, ми підтримуємо тебе». Я говорю за весь парламент, не тільки за фракцію. За всі фракції. Навіть з «Голосу» один сказав, що «правильно, з сусідами треба дружити, досить воювати, скільки можна», - стверджує Шевченко.

Також він розповів про мету минулої поїздки до Мінська.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

«Запросив Олександр Григорович (Лукашенко, - ред.)... Мета поїздки була познайомитися – це перше. Потім в результаті ознайомлення, я так розумію, якоїсь емпатії, я йому сподобався, і він досить відверто зі мною почав вести діалог. І ми врешті-решт якось здружилися з ним, зрозуміли один одного...», - каже депутат.

На запитання ведучої, чи можна тепер говорити, що вони друзі, Шевченко відповів локанічно: «Так. Лукашенко – мій друг».

Нардеп додав, що під час минулої зустрічі з Лукашенком вони домовилися зустрічатися і в подальшому.

«Домовилися про те, що ми ще далі будемо зустрічатися і на моєму рівні маленькому як народного депутата... Будемо міняти свідомість, показувати, що Білорусь нам не ворог, що це друзі наші, близькі дуже нам люди і по духу, і по вірі, і по історії... І будемо робити все, щоб зближувалися наші держави. Це і туризм, це і промисловість, це торгівля і в першу чергу медицина. Соромно мені, що Білорусь маленька, яка не має таких ресурсів як Україна, на голову вище в області медицини, ніж Україна», - резюмував політик.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Ялі розповів про значення промови Путіна на Федеральних зборах.

Також Знай.uа повідомляв, що Чаплига розповів про реалії розвитку України.