Політолог Михайло Чаплига у програмі «Чаплыга. Без вопросов» розповів про реалії розвитку України. На його думку, державні гроші виділяються не туди, куди треба.

«Треба було пустити гроші в освіту, медицину і в армію. Замість цього ми нібито децентралізували освіту, фундаментальну науку і добили це все реформою «імені Супрун»», - зазначив Чаплига

На думку політолога, гроші з державного бюджету після стількох років грабежів та власної наживи чиновників варто було пустити асиметрично – в розвиток країни. Але, як зазначає Чаплига, такого не сталося.

«Нічого не зробили, хоча і обіцяли. Вишенькою на торті стало те, що вирішили деіндустріалізувати країну, розпродати все на квадратні метри і продати ще й землю», - підкреслив Чаплига.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як зазначає політолог, спочатку Україна мала потенціал, але певні рішення і стратегія призвели до того, що розвиток країни сповільнився. На думку Чаплиги, це все можна було б змінити, просто раціоналізувавши витрати бюджетних коштів.

Нагадаємо, Знай.ua публікував думку Чаплиги про виступ Гончаренко в ПАРЄ.

Раніше для Знай.ua Чаплига розповів про державні символи як інструменті популізму.