Політолог Максим Ялі у власній програмі «Контрольний удар» розповів про значення промови Путіна на Федеральних зборах. На його думку, на цих зборах Путін нічого не сказав, що могло б вплинути на Україну, як заздалегідь очікувалося, а повістка була здебільшого про внутрішню ситуацію в Росії.

«Володимир Зеленський випустив відео-звернення до свого народу, в якому він заявив, що Україна готова до війни і запропонував Путіну зустрітися в будь-якій точці Донбасу для переговорів. Таке було враження, що ось-ось почнеться війна», - зазначив Ялі.

На думку експерта, головний нюанс полягав в тому, що звернення Зеленського було записано напередодні щорічного послання Путіна до Федеральних зборів, на якому, як говорили псевдо-експерти, Путін оголосить війну Україні.

«Він фактично нічого не говорив про можливу агресію проти України, і звів до мінімуму ту частину послання, що стосувалася міжнародної обстановки. В цілому вона стосувалася внутрішньої повістки, що було повністю передбачувано», - підкреслив політолог.

За словами експерта, восени пройдуть вибори в Держдуму, і Путін використовував Федеральні збори, щоб роздати обіцянки бідним верствам населення, тому повістка була в основному про внутрішню ситуацію в Росії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Ялі, що формується коаліція, яка виступає в підтримку України.

Раніше для Знай.ua Ялі розповів, хто стоїть за скандалом з плівками і проти кого це було направлено.