Політолог Михайло Чаплига в програмі «Чаплыга. Без вопросов» розповів про випадок з Буковеля подібний до відкриття ринку землі. На його думку, влада не думає про майбутнє, тому хоче швидко продати землю, щоб на нетривалий час забезпечити собі гарне життя.

«Свого часу, коли один олігарх скуповував там все, людям платили багато грошей, як зараз будуть платити за землю, але в 3 рази менше. Двоє диваків отримали багато грошей, у них були свої ділянки на горі, причому досить жирні, і вони дуже потрібні були, щоб організувати курорт», - почав Чаплига.

Як продовжив політолог, ці люди продали свої ділянки і два роки сиділи в хаті, найняли місцевих, які їм готували їжу.

«Ящиками носили Хеннесі і вони бухали цей Хеннесі 2 роки. Потім гроші скінчилися, і вони знову повернулися на пилораму. На питання, чому вони не вклали ці гроші і не подбали про майбутнє, вони відповіли – зате два роки прожили як люди. Ось і все наше компрадорське покоління», - сказав Чаплига.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На думку експерта, українці багато років будували і створювали, а зараз продаж землі може все зруйнувати.

Нагадаємо, Знай.ua публікував слова Чаплиги, що будинок можна новий побудувати, але землю нову побудувати не можна.

Раніше на Знай.ua Чаплига заявив, що Україна в лещатах між РФ і ЄС.