Відразу після війни в Нагірному Карабасі багато гадали, чи втримається Пашинян при владі, тому що суспільство було дуже розлючене. Про це розповів незалежний журналіст, медіаексперт Карен Мадоян експерту з міжнародної та внутрішньої політики Юрію Романенко у програмі «Романенко бесіди» на Youtube.

«Суспільство було в Вірменії дуже розбалансоване, такого не було навіть в найважчі роки на початку 90-х, такого розброду і різних думок з приводу того, що відбувається в країні не було навіть тоді. А з приводу того, втримався або не втримався Нікол Пашинян, ми бачимо, що йому і його команді вдалося втриматися. Пашиняну вдалося утримати країну на плаву на даному етапі», - повідомив він.

Мадоян сказав, що коли пішла розмова про те, що потрібно міняти владу, то опозиція в особі старої команди стала активно підживлювати опозиційні рухи, вимагаючи відставки Пашиняна і уряду, але їм цього зробити не вдалося.

«Пашинян подивився на результати опитувань, які з'явилися в лютому, їх провів «Міжнародний республіканський інститут» з приводу політичних уподобань в Вірменії. Незважаючи на те, що жодна з політичних партій на той момент в рамках цього опитування не користувалася великою популярністю серед населення, але виходило так, що якби вибори проводилися на той момент, коли проводилося опитування, то більшість все одно отримала б команда Пашиняна», - розповів він.

Мадоян резюмував, що зіграв швидше за все фактор того, що люди вибирали краще з гіршого.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

«І меншим злом багато хто бачить існуючу владу, а не повернення попередньої команди в особі Сержа Саргсяна або Роберта Кочаряна. При цьому Пашиняну вдалося налагодити контакти з Москвою, яку на даному етапі він влаштовує», - додав він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв, що президент Вірменії збирається відправити уряд Пашиняна у відставку.

Також раніше Погосян заявляв, що вчасний відступ у Нагірному Карабасі зберіг би життя безлічі солдат.