Згідно з дослідженням «Міжнародного республіканського інституту» по суті у Пашиняна і його партії «Громадянський договір» хороші шанси на перемогу в парламентських виборах. Про це розповів незалежний журналіст, медіаексперт Карен Мадоян експерту з міжнародної та внутрішньої політики Юрію Романенко у програмі «Романенко бесіди» на Youtube.

«У Пашиняна на майбутніх виборах є всі шанси взяти якщо не більшість, то значну частину місць в парламенті. Це може бути від 20% до 30%, звичайно, це не буде 75%, як це було в постреволюційний період, але від 20% до 30% вони візьмуть. Так само я б не скидав з рахунків і стару команду», - розповів він.

Мадоян повідомив, що Роберт Кочарян (третій президент Республіки Вірменія, - ред.), який створив свій політичний рух і назвав його «Вірменія», і «Республіканська партія» Сержа Саргсяна (третій президент Республіки Вірменія, - ред.) разом підуть на вибори - це колишня правляча команда.

«Так само до передвиборної боротьби підключається і перший президент Вірменії Левон Тер-Петросян, який за інформацією в ЗМІ запропонував об'єднатися Роберту Кочаряну і Сержу Саргсяну в боротьбі проти чинної команди і йти на вибори такою коаліцією. Але Роберт Кочарян цю можливість відкинув, сказавши, що він готовий співпрацювати на сьогодні з усіма силами, які не відмовляються працювати разом, але коаліцію з Левоном Тер-Петросяном він будувати не готовий», - підкреслив він.

Мадоян резюмував, що вони можуть взяти певну кількість місць в парламенті і тоді у Пашиняна можуть початися проблеми, з ким вибудовувати коаліцію.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Тому що жодна з тих партій, яка потрапляє в парламент разом з політичною силою Пашиняна просто не піде на співпрацю. І тоді буде патова ситуація, при якій будуть оголошені нові вибори», - додав він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв, що президент Вірменії збирається відправити уряд Пашиняна у відставку.

Також раніше Погосян заявляв, що вчасний відступ у Нагірному Карабасі зберіг би життя безлічі солдат.