Опозиційний депутат Антон Поляков на своїй сторінці у Facebook пояснив, чому «слуги народу» вирішили відправити у відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

«Хтось на своїх помилках вчиться, хтось на чужих, а є ті, хто взагалі не вчиться на помилках. Це відноситься до Володимира Зеленського. Щодо Степанова... У них була безвихідна ситуація. Підписи були зібрані», - заявив депутат.

За його словами, якби за ініціативи всіх депутатів, які поставили свої підписи за звільнення Степанова, відбулося позачергове засідання, то у монобільшості була б «в будь-якому випадку програшна ситуація».

«А Зеленський – це ж любитель рейтингів. Програшна чому? Тому що або опозиція їх змусила б звільнити цього непотрібного міністра Степанова, або ж опозиція змусила б провести засідання, і вони не звільнили. В обох випадках українці б зрозуміли, що Зеленський помилився і знову ж таки не виправляється», - резюмував Поляков.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Максима Степанова відправили у відставку.

Також Знай.uа повідомляв, що медики розповіли, чим обернеться звільнення Степанова.