Лідер “Автоєвросили” Олександр Чернявський в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" заявив, що новий закон про розмитнення автомобілів торкнеться автомобілів на єврономерах, які в'їхали в Україну до кінця 2020 року, не молодші 5 років, а також вищі стандарту "Євро-2".

Олександр Чернявський відзначив, що новий закон про розмитнення автомобілів торкнеться тільки частини "євроблях".

"Питання, на жаль, стосується тільки автомобілів на єврономерах, які заїхали до кінця 2020 року. Крапка. Обмеження є. Можна розмитнити автомобілі, які вищі стандарту "Євро-2". І які не молодші 5 років. Ось, власне кажучи, і всі обмеження", - сказав Чернявський.

За його словами, місяць, який забрали у власників машин на іноземних номерах - прискорює і нагнітає пристрасті, через що можна прийняти будь-який порядок для розмитнення автомобілів.

"Ось - є, давайте швиденько розмитнювати як є. Поки ми не знаємо цей порядок, тому до кінця вам пояснити все вкрай складно", - додав Олександр Чернявський.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, можна забути про маршрутку? Зеленський підписав довгоочікувані закони про розмитнення євроблях.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Гриценко заявив, що українцям доведеться позбутися своїх автомобілів.