Чим зумовлена ​​відставка Максима Степанова з поста міністра охорони здоров'я? Що підштовхнуло до цього правлячу партію? Чи було це рішення добровільним або вимушеним?

Свою думку про це на сторінці в Facebook висловлює депутат Верховної Ради (обраний від партії «Слуга народу», але нині позафракційний) Антон Поляков.

««Слугам» довелося звільнити Степанова, щоб його не звільнили без них. Опозиційні депутати вже зібрали достатньо підписів, щоб призначити позачергове засідання з питання відставки Степанова. Все вже було готове для цього. А результат засідання ні у кого сумнівів не викликав. Так що «слуги» виявилися в явно програшній ситуації», - вважає парламентарій.

На його думку, Степанов в будь-якому випадку був би зміщений зі свого поста. Поляков додає, що «слугам» залишалося тільки зробити хорошу міну при поганій грі - і самим зняти з посади міністра, який не впорався зі своїм завданням.

««Слуги народу» в черговий раз спробували обдурити всю Україну. Але чи вийшло це у них? Ні. Деякі люди не здатні вчитися ні на чужих помилках, ні на своїх», - вважає Антон Поляков.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він звинувачував Степанова в тому, що країна не готова до боротьби з пандемією коронавірусу, і на цій справі розкрадаються мільярди гривень.

Також Поляков прокоментував перемогу «слуги народу» Вірастюка на додаткових парламентських виборах в Прикарпатті.