Лідер лібертаріанської партії “5.10” Геннадій Балашов в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" заявив, що президент Володимир Зеленський стане президентом вдруге, оскільки альтернативи йому поки немає.

Геннадій Балашов заявив, що Володимир Зеленський стане наступним президентом України. Поки немає кандидата, здатного перемогти його.

"Не намалювалася тенденція. Це може статися тільки в тому випадку, якщо європейці і американці оберуть іншого кандидата. Вони зазвичай так роблять, але я думаю, що не на першому терміні. На другому терміні вони будуть вибирати когось іншого, запалять іншу зірку. Прізвище навіть не можу назвати. Його нема. Я думаю, що він буде абсолютно несподіваним. Взагалі несподіваним, як і Зеленський", - сказав Балашов.

Він зазначив, що зараз в Америці є тенденція щодо того, що просувають відомих людей в політику, що значно дешевше, оскільки політиків всі ненавидять і їх складно розкрутити. Зокрема, таким чином виграв вибори попередній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп.

"На рубежі голосування за Зеленського - у нього, напевно, симпатії досягали 96%. А негативний рейтинг був 0. Тобто, взагалі не було людей, яким не подобався Зеленський. Негативний рейтинг на сьогоднішній день - його можна роздути ще. А якщо його немає - то і роздувати нічого. Ось, у Зеленського навіть не встигли роздути негативний рейтинг", - додав Геннадій Балашов.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній пов'язав перспективи Зеленського на другий термін з тарифом на газ.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що експерт розповів, що читається між рядків поїздки Зеленського в Москву.