Воєнний аналітик Дмитро Снєгирьов в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" заявив, що Третьої світової війни через конфлікт між Ізраїлем та Палестиною не буде, зате буде переділ зони геополітичних впливів світових лідерів.

На думку Дмитра Снєгирьова - через конфлікт між Ізраїлем та Палестиною не почнеться Третя світова війна.

“Не будемо настільки песимістично дивитися на ці прогнози. Йдеться про те, що три світові лідери, а власне Сполучені Штати, Російська Федерація і КНР - намагаються поділити мапу, або зони своїх геополітичних впливів. Не випадкова останнім часом заява КНР, коли власне Китайська Народна Республіка, яку, фактично, виключили чи то винесли за дужки близькосхідного квартету, заявила про свою підтримку намагань палестинського народу щодо побудови національної держави”, - сказав Дмитро Снєгирьов.

Він зазначив, що це була несподіванка для двох ключових гравців. В першу чергу - Російської Федерації і Сполучених Штатів.

“Але менше з тим, Третьої світової війни не буде. А буде перерозподіл зон впливу. В першу чергу це стосується Сирії і, як не дивно - України. Бо якщо ми подивимося на початок збройного протистояння, а це не травень місяць, як помилково вважають, а саме квітень, то він дивним чином співпадає з активізацією російської військової присутності біля кордонів України”, - додав Снєгирьов.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

За його словами, таким чином Росія показала, що Україна в її зоні інтересів.

Як повідомляв Знай.ua, Куса розповів про перспективи примирення Ізраїлю з Палестиною.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Ізраїль накрили десятки ракет у відповідь на ліквідацію вежі "Аль-Джаля": небо виблискує, сотні людей тікають з пляжу.