Політичний експерт Руслан Бізяєв в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" заявив, що в Україні є інструменти для того, щоб боротися з олігархами, і Петро Порошенко буде наступним.

Руслан Бізяєв розповів, що може вдарити по олігархам в Україні.

"Інструменти у нас вже є. РНБО, потім силовики, Верховна Рада. Інструменти є, а ось по кому конкретно бити... На кого спиратиметься Володимир Олександрович? Ви собі уявляєте ситуацію, вони всі об'єднуються. Уявляєте, яке у нас буде медіаполе? Всі ж канали закрити миттєво неможливо. А ресурси у них які?", - сказав Бізяєв.

За його словами, у влади достатньо публічних і непублічних інструментів, щоб об'єднатися.

"Я припускаю, що наступним повинен піти Петро Олексійович. Далі це як покотився камінь з гори - на певному етапі його зупинити неможливо", - додав експерт.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Він зазначив, що епоха олігархів закінчується, і ніхто не виступив на їхній захист.

Як повідомляв Знай.ua, на думку експерта, "Нафтогаз" закривав очі на "сірі" схеми на ринку газу заради надприбутків олігархів.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Кущ впевнений, що боротьба з олігархами повинна бути спрямована на те, щоб їх не було.