Політичний експерт Руслан Бізяєв в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською зазначив, що президент України Володимир Зеленський зважує всі "за" і "проти" щодо продовження повноважень, і його пресконференцію можна вважати стартом президентської кампанії.

"Володимир Олександрович, навіть за назвою пресконференції “Зеленський версія 2.0”, хотів сказати, що йде процес перезавантаження. Як говорили в Радянському Союзі - перебудова, перестрілка, перекличка. Практично ми спостерігаємо старт президентської кампанії", - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що якщо вибори будуть в 2024 році, то Володимир Зеленський навряд чи зможе поборотися за пост президента.

"Що стосується питання продовження повноважень, тобто, перезавантаження дострокових президентських виборів - це один з варіантів. Причому один з варіантів протягом найближчого календарного року. Якщо він цього не зробить - то з великою ймовірністю він повторить долю Петра Олексійовича Порошенка... Яке рішення прийме Володимир Олександрович - я не знаю. Але, судячи з основних меседжів цієї пресконференції - до бійки він готовий", - додав Бізяєв.

За його словами, це не буде другим терміном, в разі перемоги на дострокових виборах, а буде продовженням першого.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"В даному випадку він апелює до того, що він прийшов з певною програмою, і цю програму хоче виконати. Але для того, щоб цю програму виконати, йому потрібен наступний кредит довіри. Що таке президентські вибори - це наступний кредит довіри... Зараз Зеленський зважує всі "за" і "проти" в ситуації, при якій він допрацьовує свій строк і передає країну наступному президенту, сьомому президенту України, або за допомогою дострокових виборів він перезавантажує всю вертикаль" , - зазначив експерт.

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов зазначив, що через рік розмови про другий термін можуть виявитися неактуальними.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Володимир Зеленський зібрався змінити обличчя України: "Ти в якому світі живеш?!".