Політолог Андрій Золотарьов в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим заявив, що поки у президента України Володимира Зеленського залишився базовий електорат - йому потрібно піти на дострокові парламентські і президентські вибори.

"Два варіанти, які народжуються з цієї ситуації - bellum omnium contra omnes - війна всіх проти всіх, яку почав Офіс Президента. Адже добре Порошенко, олігархи, плюс ще й Кличко - те, що ми бачимо останні дні - чи вистачить сил і ресурсів для цього? І з цього виникає дуже проста ситуація - поки не розгублений рейтинг, поки у Зеленського залишився базовий електорат - піти на варіант дострокових парламентських і президентських, а можливо - і те, і інше. Оскільки через рік розмови про другий термін можуть виявитися неактуальними", - сказав Андрій Золотарьов.

Він зазначив, що до цього штовхає ситуація, а влада означає, що потрібно володіти ініціативою. У цій ситуації Володимир Зеленський може заявити, що йому заважають старі політики, він допустив помилки, але готовий їх виправити.

"Поки, в усякому разі - анти-Зеленський ще не дозрів... Через рік - так, а зараз - критично не встигають", - додав політолог.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Поляков заявив, що Зеленський не вчиться на помилках.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, чиїм рейтингам зашкодить прихід Разумкова у велику політику: думка експерта.