Антоненко дозволив себе використати, як одноразову серветку. Так заявив правозахисник та громадський діяч Геннадій Друзенко в ефірі програмі «Романенко. Бесіди» і пояснив, чому в нього змінилась думка про Андрія Антоненка після його фото з Петром Порошенком.

«Антоненко вийшов і його почали «грати», бо він став медійним ресурсом. Ми ж виграли медійний бій, що його випустили, бо для президента врешті-решт ця справа стала токсичною. Він став від неї відмежовуватися. Тільки діти будуть вірити, що це суд раптом прозрів, прокурорів совість замучила і адвокати виголосили промову, від якої всі розплакалися», - каже Друзенко.

Він прокоментував також фото Андрія Антоненка із експрезидентом України Петром Порошенком, зазначивши, що останнього, на жаль, жодного разу на судах не зустрів. Лише в пізній період, коли Антоненко став «селебріті», Порошенко пропонував взяти його на поруки, проте він був мінімум 31-м депутатом з різних фракцій, зазначив правозахисник.

«Моя навіть не претензія до Андрія, а мій біль, те що мене муляло – людина, яка в принципі потерпіла, задля визволення якої працювали багато людей, багато з них просто не світилися, взяла і дозволила себе використати, як одноразову серветку – витер і викинув» - заявив Друзенко.

На його думку, Антоненко як артист має розуміти, як працює медійний простір. Тож йому не потрібно було навіть робити будь-яких заяв чи коментувати ситуацію: якщо на фото його обіймає Порошенко – для всіх він стає людиною Порошенка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«І біда в тому, що ми з ним говорили, розмова вийшла дуже жорсткою і чоловічою, але він навіть не зрозумів, що не так. Я сказав, що я повторив би все те саме, але, на жаль, з цього вийшов «пшик». Людина відсиділа за компанію, так склалось життя, але не стала ні мудрішою, ні масштабнішою, ні розумнішою. Він мені став абсолютно нецікавим: коли людина до 50 років не змогла зрозуміти прості речі – мені з ним не по дорозі», - заявив Друзенко.

Як повідомляв Знай.ua, Друзенко жорстко розкритикував Порошенка за піар-кампанію з Антоненком.

Раніше Бутусов заявив, що не можна засоби масової інформації регулювати за допомогою держави.