Хто винен в нинішньому стані справ в Україні? Свій погляд на проблему висловлює артист Володимир Данилець у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина».

«Ми жили, живемо і будемо жити в нашій країні. Якщо ми їхали, то тільки на гастролі. Називати нас сепарами можуть тільки люди, які не знають значення слова «сепаратизм». Ми ніколи не ратували за відділення від України Криму, Донецька чи Луганська. Питання потрібно ставити тим, хто здав Крим, Донецьк і Луганськ. Всі інші тут ні при чому. Навіть Януковича не потрібно сюди приплітати. Все було зроблено для того, щоб розпалити цю війну. Ті, хто здав Крим, зрадили й Україну, і кримчан», - вважає артист.

Цих людей він не називає по іменах, але вважає винними в тому, що вони не стали відвойовувати українську землю. Данилець передбачає, що за це їм щось пообіцяли, але вгадувати якісь подробиці не береться. Втім, за його словами, про це є багато історій, а в історіях - багато правди. Він упевнений, що рано чи пізно ми всю правду дізнаємося.

«Ті люди, які люблять свою Україну, прославляють її та намагаються зробити її кращою навіть після того, що з нею зробили, залишаються людьми. А ті, хто здав українські землі - покидьки. Іншого слова немає. Не хочу навіть називати їх імена», - підсумовує Володимир Данилець.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він розповів про свої відносини з колегою по творчому дуету Володимиром Моісеєнком.

Також Данильця і ​​Моісеєнка в деяких містах нашої країни звинуватили в українофобії та виступах на російських пропагандистських телеканалах.