Український актор естради, гуморист та народний артист України Володимир Данилець у програмі “Сніжна лавина” зі Сніжаною Єгоровою розповів, що коли створювався їхній дует з Володимиром Мойсеєнко - їх виганяли і над ними знущалися.

"Коли ми з Вовою... Коли вже був дует створений в 1987 році - я не буду розповідати, як ми йшли, як нас виганяли, і Вовку, і мене, як профнепридатного. Уже будучи в "Укрконцерті". Як нас жерли народні артисти. Нас пожирали після кожної поїздки... В "Укрконцерті" мене гнобили... І Вовку. Але Вовці було легше спочатку, тому що він був з Мариною Литвиновою. Вони добре працювали", - сказав Володимир Данилець.

Він зазначив, що коли Володимир Мойсеєнко прийшов з армії, Марина Литвинова не захотіла робити дует, і у нього почалися проблеми.

"Уже у нього нікого не було, щоб допомогти. І над Вовкою теж знущалися на повну... 1987 рік, березень... Подаємо заявку на дует. Нам кажуть - блискуче, добре, прекрасно. Мойсеєнко - ти їдеш в Житомир, а ти, Данилець, на Далекий Схід. Ми поїхали... Коли ми почали вже репетирувати з Вовкою - це вже були інші відносини. Дружба дружбою, а тут вже ролі. А тут вже інше. А чому йому це, а мені це... Притирання було вже професійне", - додав Данилець.

За його словами, коли вони здали програму, всі ахнули. Керівник вклав багато сил в те, щоб актори спрацювалися в дуеті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"І почалася інша розмова вже. І той, який мене чмирив, каже - ви повинні залишитися, ми вам зробимо вже те то", - підкреслив артист.

Як повідомляв Знай.ua, Данилець розповів про відносини з Мойсеєнко: "І брат, і друг, і колега".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що концерт "Кроликів" скасували в 4 містах: звинувачують в українофобії.