Директор Українського інституту аналізу і менеджменту політики Руслан Бортник в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим заявив, що таймер прем'єр-міністра Дениса Шмигаля вже запущений, і новим прем'єром стане Олексій Любченко.

"Шмигаль вже кульгава качка. Прихід Любченка в уряд означає, що таймер Шмигаля вже запущений. (Якщо на Любченка не вистачить голосів, - ред.) - він може бути виконуючим обов'язки. Я не бачу, чому не вистачить. Скільки за Любченка проголосувало у Верховній Раді? Практично 300 голосів. Він всіх влаштовує. В нашій президентській республіці прем'єр особливо не відсвічує. Особливої ​​ролі не грає", - сказав Руслан Бортник.

За його словами, в разі, якщо голосів на обрання нового прем'єр-міністра не вистачить - то потрібно буде формувати коаліцію.

"В принципі, у Верховній Раді опозиції як такої немає. Є люди, яких не взяли у владу. І вони верещать, прагнуть пробитися у владу. Це про всіх без винятку", - додав Бортник.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бортник розповів, коли чекати нового прем'єр-міністра.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, чим відзначився призначений Радою міністр економіки Олексій Любченко.